Özel kazan - kızgın yağ kazanları, Atık ısı kazanı, Buhar kazanları,  Sıcak Su kazanları,  Stoker,  ısı geri kazanım, Geri dönüşüm,  Toz kömür Brülör, toz kömür kazanı
Özel kazan - kızgın yağ kazanları, Atık ısı kazanı, Buhar kazanları,  Sıcak Su kazanları,  Stoker,  ısı geri kazanım, Geri dönüşüm,  Toz kömür Brülör, toz kömür kazanı

Teklif Formu

Adınız Soyadınız

E-posta adresiniz

Telefon

Mesajınız

Özel kazan - kızgın yağ kazanları, Atık ısı kazanı, Buhar kazanları,  Sıcak Su kazanları,  Stoker,  ısı geri kazanım, Geri dönüşüm,  Toz kömür Brülör, toz kömür kazanı Özel kazan - kızgın yağ kazanları, Atık ısı kazanı, Buhar kazanları,  Sıcak Su kazanları,  Stoker,  ısı geri kazanım, Geri dönüşüm,  Toz kömür Brülör, toz kömür kazanı

Menü

(BASINDA BİZ) - YOZGAT’IN BÜYÜYEN DEĞERİ “ÖZEL KAZAN”

(BASINDA BİZ) - YOZGAT’IN BÜYÜYEN DEĞERİ “ÖZEL KAZAN”

(BASINDA BİZ) - YOZGAT’IN BÜYÜYEN DEĞERİ “ÖZEL KAZAN”

YOZGAT’IN BÜYÜYEN DEĞERİ “ÖZEL KAZAN”

‘Memleketimizle birlikte büyüyeceğiz’ parolasıyla 2000 yılında Yozgat Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Özel Kazan, bugün Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapıyor.

Yozgat ve ülke ekonomisine katkı yapan Özel Kazan,  2015 Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Listesi’nde ilk ona girdi.  Özel Kazan, dev kazanların imal edildiği YOSB içerisinde 45 işçiyi de istihdam ediyor.

Yozgat Sevdasıyla Çıkılan Bir Yol

Fabrika çalışmaları hakkında bilgi veren Fabrika Yetkilisi Musa Özel, Yozgat’la birlikte büyümeye karar vererek,  fabrikayı YOSB içerisinde imalata açtıklarını söyledi. Musa Özel, “Fabrikamızı 2000 yılında memleketimiz olan ve her zaman bağımızın olduğu Yozgat’ta kurduk. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz güzel memleketimiz Yozgat’a nasıl hizmet ederiz diye düşündük. Bununla birlikte OSB teşvikleri de bizleri buraya fabrika kurmamız konusunda yönlendirdi. Böylelikle 16 yıl önce fabrikamızı YOSB içerisinde kurduk. Firmamızın bugün geldiği nokta, bu alanda Yozgat’tan Dünya’ya açılan bir kapı niteliğindedir” şeklinde konuştu.

Rusya ve Çin’in Kazanları Yozgat’tan

Ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan çay fabrikaları ve balık yağı fabrikalarının kazan ihtiyaçlarının yüzde 90’ını karşılayan bir firma olduklarını vurgulayan Musa Özel, “Özel Kazan, kuruluşundan itibaren kalite ve güveni ilke edinip, müşterileri ile sıcak ilişkiler içinde, kazan ve basınçlı kaplar sektöründe marka değeri taşıyan bir firma konumuna yükseldi. Firmamız; Katı, Sıvı, Gaz Yakıtlı Sıcak Su Kazanları, Kızgın Su Kazanları, Buhar Kazanları, Kızgın Yağ Kazanları, Baca, Baca Gazı Filtre Sistemleri ve diğer Isı Cihazları ile Basınçlı Kapların, tasarımı, üretimi, satışı ve satış sonrası hizmetleri ile ürün çeşitliliği ve kapasite aralığı olarak her geçen gün kendini geliştirmektedir. Alanımızdaki gelişmeleri an ve an takip edip çalışma alanımızı ve teknolojimizi sürekli geliştiriyor ve iş veririmizi artırıyoruz. Fosil yakıtların enerjisini ısı enerjisine dönüştüren çevreci sistemlerin üretimini yapan firmamız, konusunda uzman mühendislerimizle, müşteri ihtiyaçlarına göre taahhüt hizmetleri ile rakiplerinden ayrılan bir konuma sahiptir.  Yurtiçinde ve yurtdışında birçok referans projeye imza attık, ürettiğimiz katma değer ile bölge ve ülke ekonomisine katkı sunmaktayız. Başta Rusya ve Çin olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapıyoruz. Yeni anlaşmalarla birlikte Arap ülkeleri ve uzak doğu ülkelerine de ihracat yapacağız” dedi.  

YOSB Her Türlü Kolaylığı Sağlıyor

En büyük sıkıntılarının kalifiye eleman bulma olduğuna değinen Özel, “YOSB fırsat ve teşvikleriyle bizim gibi birçok firmaya ev sahipliği yapıyor. Ulaşımın kolay olduğu, alt yapının sıkıntısız olduğu ve her türlü kolaylığın bizlere sağlandığı bir Organize Bölgesi.  Kuruluşumuzda ve sonrasında her türlüğü kolaylık bizler için sağlanılıyor. Kalifiye eleman bulamama dışında herhangi bir sıkıntımız yok. Firmamızı büyüterek memleketimiz ve ülke ekonomisine daha da faydalı bir yapıda olmayı hedefliyoruz. Yozgat sevdasıyla çıktığımız bu yolda Yozgat’ımızla birlikte büyümeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

Yorumlar
Yorum Yap